*/1

“We hebben hier alles. Zee, meren, bos, weilanden. Voor een heel groot deel kunnen we al onze producten uit Friesland halen”, zegt Willem Schaafsma. De chef is trots op zijn streek. De passie voor Friesland en Friese producten spat ervan af. In onderstaande video neemt Willem je mee door de regio en showt zijn favoriete Friese producten. Ga mee op tour en laat je verrassen door Friesland!

In de zaken van Willem is het een sport geworden om zo min mogelijk weg te gooien en daarin houden de koks elkaar scherp. “Het kan soms wel eens zijn dat iemand boos op mij wordt en dat wil ik natuurlijk voorkomen. Dan ga je nadenken: wat gaan we er nu van maken”, aldus Willem. Het vergt wat ervaring en kennis om alles van een product te verwerken, maar het is een ontzettende stimulans voor de creativiteit van een team. Zien hoe Willem circulair werken in de keuken toepast? Check de video.

De schatkamer van Nederland 

Circulair ondernemen 

Willem Schaafsma
Friesland

Deel dit artikel

5 min

Friesland
Willem Schaafsma

De schatkamer van Nederland 

“We hebben hier alles. Zee, meren, bos, weilanden. Voor een heel groot deel kunnen we al onze producten uit Friesland halen”, zegt Willem Schaafsma. De chef is trots op zijn streek. De passie voor Friesland en Friese producten spat ervan af. In onderstaande video neemt Willem je mee door de regio en showt zijn favoriete Friese producten. Ga mee op tour en laat je verrassen door Friesland!

Circulair ondernemen 

In de zaken van Willem is het een sport geworden om zo min mogelijk weg te gooien en daarin houden de koks elkaar scherp. “Het kan soms wel eens zijn dat iemand boos op mij wordt en dat wil ik natuurlijk voorkomen. Dan ga je nadenken: wat gaan we er nu van maken”, aldus Willem. Het vergt wat ervaring en kennis om alles van een product te verwerken, maar het is een ontzettende stimulans voor de creativiteit van een team. Zien hoe Willem circulair werken in de keuken toepast? Check de video.

Deel dit artikel

5 min