Waar Rijnzicht eerder bekend stond als een traditionele zaak aan de dijk in Doornenburg, is het getransformeerd in een modern restaurant waar gasten van hun stoel geblazen worden met het zogenoemde innovatiemenu. “We houden ervan om nieuwe technieken en producten te gebruiken”, zegt Mike. Niet voor niets zijn de twee broers Mike en Jim Cornelissen bekroond door Gault&Millau met de titel ‘Ontdekking van het jaar’ en kregen ze in december 2018 zelfs een michelinster. Hoe ziet de innovatieve keuken van Mike en Jim eruit?
Vogelmuur
Honingtomaten
Dunne runderlende
Deel dit artikel
Waar Rijnzicht eerder bekend stond als een traditionele zaak aan de dijk in Doornenburg, is het getransformeerd in een modern restaurant waar gasten van hun stoel geblazen worden met het zogenoemde innovatiemenu. “We houden ervan om nieuwe technieken en producten te gebruiken”, zegt Mike. Niet voor niets zijn de twee broers Mike en Jim Cornelissen bekroond door Gault&Millau met de titel ‘Ontdekking van het jaar’ en kregen ze in december 2018 zelfs een michelinster. Hoe ziet de innovatieve keuken van Mike en Jim eruit?
Vogelmuur
Honingtomaten
Dunne runderlende
Deel dit artikel