*/1
Aflevering #2
Balans

De weg naar succes is niet zonder opofferingen. Dat weet Jan Sobecki maar al te goed. “Afgelopen jaren is mij iets overkomen wat ik niet had verwacht. Niet alleen qua sterren en nominaties, maar ook de drukte van de zaak. Ik heb alles moeten geven, té veel zelfs.” Zijn grote uitdaging is nu om de juiste balans te vinden tussen werk- en privéleven. 

mini-docu

Met topchef Jan Sobecki van restaurant Tribeca**

De tweede aflevering van de Foodyard mini-docu staat in het teken van het zoeken naar balans, de kookstijl van de chef en zijn toekomstdromen. Kijk mee!

Ook in zijn gerechten is chef Sobecki op zoek naar balans. Niet alleen qua smaken, maar ook wat ingrediënten betreft. Zijn moestuin noemt hij zijn ‘smaakbibliotheek’. Hieruit haalt de chef veel inspiratie en nieuwe ideeën, maar hij vindt het ook interessant om wereldsmaken te combineren in een menu.

Deel dit artikel

In het volgende magazine verschijnt de derde en laatste aflevering van de mini-docu met Jan Sobecki met als titel ‘Pokerface’.  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste editie automatisch in je mailbox.

Meer afleveringen?

Aflevering #2
Balans

De weg naar succes is niet zonder opofferingen. Dat weet Jan Sobecki maar al te goed. “Afgelopen jaren is mij iets overkomen wat ik niet had verwacht. Niet alleen qua sterren en nominaties, maar ook de drukte van de zaak. Ik heb alles moeten geven, té veel zelfs.” Zijn grote uitdaging is nu om de juiste balans te vinden tussen werk- en privéleven. 

Meer afleveringen?

In het volgende magazine verschijnt de derde en laatste aflevering van de mini-docu met Jan Sobecki met als titel ‘Pokerface’.  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste editie automatisch in je mailbox.

mini-docu

Met topchef Jan Sobecki van restaurant Tribeca**

Ook in zijn gerechten is chef Sobecki op zoek naar balans. Niet alleen qua smaken, maar ook wat ingrediënten betreft. Zijn moestuin noemt hij zijn ‘smaakbibliotheek’. Hieruit haalt de chef veel inspiratie en nieuwe ideeën, maar hij vindt het ook interessant om wereldsmaken te combineren in een menu.

Deel dit artikel