Servais

Boeit met creativiteit 

De kaart is alles behalve standaard te noemen. Servais’ menu’s zijn niet opgedeeld in het aantal gangen, maar in mate van lef. Wil je een keer wat anders en ben je als gast niet bang uitgevallen, dan ga je voor het Bold & Brave menu. Speel je liever op safe, dan kies je voor het Classics & Fave menu. 

Servais kreeg in 2016 een ster voor zijn zaak Cucina del Mondo, maar besloot om in 2018 het roer om te gooien met een nieuwe zaak (hij neemt per 1 september 2019 Beluga Loves You over van Hans van Wolde, red.) en een compleet nieuw menu. De focus van chef Servais ligt op de uiting van creativiteit en met een innovatief menu gasten boeien en binden. Hij legt gasten daarbij niets op, maar daagt ze juist uit om uit hun comfort zone te stappen. 

“Als we het gerechtje met mieren op tafel zetten dan schrikken gasten vaak, maar ze herinneren het gerechtje nog bij het verlaten van het restaurant.” Volgens Servais gaat gastronomie over vernieuwing en het prikkelen van gasten. Zo speelt hij Russisch roulette aan tafel en laat hij gasten bijzondere smaakcombinaties proeven die ze niet snel zullen vergeten. 

Tielman

Gastronomie gaat over vernieuwing en het prikkelen van gasten

Klassiekers vs.
gedurfde smaken
Toekomst door vernieuwing

Deel dit artikel

Vanaf mei 2019 sluit Servais de deuren van Cucina om daar plaats te maken voor een nieuw restaurant: Graffiti. In de zomer opent hij de deuren van Beluga Loves You. Hij voert in juni en juli samen de kaart met Hans van Wolde en vaart vanaf 1 september volledig zijn eigen koers.

Servais
Tielman

Boeit met creativiteit 

Servais kreeg in 2016 een ster voor zijn zaak Cucina del Mondo, maar besloot om in 2018 het roer om te gooien met een nieuwe zaak (hij neemt per 1 september 2019 Beluga Loves You over van Hans van Wolde, red.) en een compleet nieuw menu. De focus van chef Servais ligt op de uiting van creativiteit en met een innovatief menu gasten boeien en binden. Hij legt gasten daarbij niets op, maar daagt ze juist uit om uit hun comfort zone te stappen. 

Gastronomie gaat over vernieuwing en het prikkelen van gasten

De kaart is alles behalve standaard te noemen. Servais’ menu’s zijn niet opgedeeld in het aantal gangen, maar in mate van lef. Wil je een keer wat anders en ben je als gast niet bang uitgevallen, dan ga je voor het Bold & Brave menu. Speel je liever op safe, dan kies je voor het Classics & Fave menu. 

“Als we het gerechtje met mieren op tafel zetten dan schrikken gasten vaak, maar ze herinneren het gerechtje nog bij het verlaten van het restaurant.” Volgens Servais gaat gastronomie over vernieuwing en het prikkelen van gasten. Zo speelt hij Russisch roulette aan tafel en laat hij gasten bijzondere smaakcombinaties proeven die ze niet snel zullen vergeten. 

Klassiekers vs.
gedurfde smaken
Toekomst door vernieuwing

Deel dit artikel

Vanaf mei 2019 sluit Servais de deuren van Cucina om daar plaats te maken voor een nieuw restaurant: Graffiti. In de zomer opent hij de deuren van Beluga Loves You. Hij voert in juni en juli samen de kaart met Hans van Wolde en vaart vanaf 1 september volledig zijn eigen koers.