Back to   balance 

Werk jij in de horeca? Dan weet — en voel — je als geen ander dat het werk veel van je vergt. Elke dag weer haal je het onderste uit de kan voor de veeleisende gast en dit heeft invloed op jouw welzijn en prestatie- vermogen. En dan hebben we het nog niet eens over jouw privéleven. Het is hoog tijd voor verandering: back to balance! 

Bidfood en Foodyard nemen de horecaproblematiek uiterst serieus. Stress op de werkvloer is namelijk beroepsziekte nummer één en maar liefst 34 procent van het langdurig verzuim in de horeca is stress-gerelateerd. Daarom is Foodyard Amsterdam omgebouwd tot Foodwelness, dat staat voor een totale balans in de horecaonderneming. Van een slimme inrichting van de processen en werkplek tot het welzijn van de horecaprofessional Wat je er kan verwachten?

De gast is proever van het harde werken van de chef en zijn brigade. Wat er zich allemaal afspeelt ónder het wateroppervlak, krijgen er maar weinig mee. In de Underwater Kitchen staan hoogwaardige mise-en-place concepten centraal. Ervaar de mooiste producten ontwikkeld met onze klanten en culinaire experts en zie hoe slimme apparatuur en maatwerk concepten verlichting kunnen geven in jouw keuken. 

Foodyard foodwellness
Underwater kitchen

De Underwater Kitchen is slechts één van de initiatieven voor meer balans in je werk. Meer weten of het zelf ervaren? 

ER is meer!

Deel dit artikel

Back to   balance 

Werk jij in de horeca? Dan weet — en voel — je als geen ander dat het werk veel van je vergt. Elke dag weer haal je het onderste uit de kan voor de veeleisende gast en dit heeft invloed op jouw welzijn en prestatie- vermogen. En dan hebben we het nog niet eens over jouw privéleven. Het is hoog tijd voor verandering: back to balance! 

Bidfood en Foodyard nemen de horecaproblematiek uiterst serieus. Stress op de werkvloer is namelijk beroepsziekte nummer één en maar liefst 34 procent van het langdurig verzuim in de horeca is stress-gerelateerd. Daarom is Foodyard Amsterdam omgebouwd tot Foodwelness, dat staat voor een totale balans in de horecaonderneming. Van een slimme inrichting van de processen en werkplek tot het welzijn van de horecaprofessional Wat je er kan verwachten?

De gast is proever van het harde werken van de chef en zijn brigade. Wat er zich allemaal afspeelt ónder het wateroppervlak, krijgen er maar weinig mee. In de Underwater Kitchen staan hoogwaardige mise-en-place concepten centraal. Ervaar de mooiste producten ontwikkeld met onze klanten en culinaire experts en zie hoe slimme apparatuur en maatwerk concepten verlichting kunnen geven in jouw keuken. 

Foodyard foodwellness
Underwater kitchen
ER is meer!

De Underwater Kitchen is slechts één van de initiatieven voor meer balans in je werk. Meer weten of het zelf ervaren? 

Deel dit artikel