Ééntafelrestaurant
Naylor’s

Kleinschalige horecaconcepten worden steeds meer gewaardeerd: gasten willen van hun gerechten genieten in een intieme setting en persoonlijke aandacht staat meer dan ooit centraal. Michelinchef Chris Naylor speelt daar feilloos op in. Begin dit jaar opende hij Naylor’s: een exclusief ééntafelrestaurant midden in de keuken van restaurant Vermeer. “Mijn gasten moeten het gevoel hebben dat ze bij mij thuis zijn uitgenodigd.”

De tafel is bedoeld voor kennissen van de keuken en kan dan ook alleen geboekt worden op persoonlijke uitnodiging van Chris Naylor. De setting van het restaurant blijft tot op het laatste moment een verrassing, wat het gevoel van exclusiviteit nog meer versterkt. Waarom is er juist nu behoefte aan deze exclusiviteit en wat maakt dit restaurant een waardevolle toevoeging voor de chef zelf? Dat vertelt Chris Naylor in deze video.

Lees hier de blogpost waarin we je meer vertellen over de trend van micro-restaurants.

Ééntafelrestaurant
Naylor’s

Kleinschalige horecaconcepten worden steeds meer gewaardeerd: gasten willen van hun gerechten genieten in een intieme setting en persoonlijke aandacht staat meer dan ooit centraal. Michelinchef Chris Naylor speelt daar feilloos op in. Begin dit jaar opende hij Naylor’s: een exclusief ééntafelrestaurant midden in de keuken van restaurant Vermeer. “Mijn gasten moeten het gevoel hebben dat ze bij mij thuis zijn uitgenodigd.”

De tafel is bedoeld voor kennissen van de keuken en kan dan ook alleen geboekt worden op persoonlijke uitnodiging van Chris Naylor. De setting van het restaurant blijft tot op het laatste moment een verrassing, wat het gevoel van exclusiviteit nog meer versterkt. Waarom is er juist nu behoefte aan deze exclusiviteit en wat maakt dit restaurant een waardevolle toevoeging voor de chef zelf? Dat vertelt Chris Naylor in deze video.

Lees hier de blogpost waarin we je meer vertellen over de trend van micro-restaurants.