*/1

Bijblijven in een veranderende wereld is bittere noodzaak, maar succesvol inspelen op de heersende ontwikkelingen is suikerzoet. Vernieuw, neem stappen en investeer in de toekomst. Daag jezelf en je collega’s uit om nieuwe kansen te zien en te benutten, want de toekomst is dichterbij dan je denkt.

coming soon: the future
coming soon: the future

Bijblijven in een veranderende wereld is bittere noodzaak, maar succesvol inspelen op de heersende ontwikkelingen is suikerzoet. Vernieuw, neem stappen en investeer in de toekomst. Daag jezelf en je collega’s uit om nieuwe kansen te zien en te benutten, want de toekomst is dichterbij dan je denkt.

gastvrijheid
pokerface
micro-
restaurants
personeel
binden & boeien
fast casual
gezonde
initiatieven
verminder
verspilling
optimale
teamprestaties
coming soon: the future

Aan het begin van het jaar deed KHN een onderzoek naar de toekomstverwachtingen van horecaondernemers. Daaruit bleek dat 72 procent van de horecaondernemers vertrouwen had in 2019. Kansen werden gezien en een groot deel had groei in het vizier. 97 procent had zelfs concrete plannen om te investeren in trainingen voor het personeel, meer online activiteiten te ontplooien en aandacht te besteden aan duurzaamheid. Nu 2019 een aardig eindje op weg is, is het mooi om jezelf af te vragen: in hoeverre heb je je plannen kunnen verwezenlijken?

Als ondernemer ben je altijd bezig met vernieuwing, volgende stappen, investeren in de toekomst. Wij helpen je daar een handje bij door te inspireren, interactie te faciliteren en educatie te bieden vanuit het netwerk van horecaprofessionals. Of het nu gaat over het vinden en behouden van kwalitatief personeel, vernieuwende restaurants, hoe je een volgende stap neemt in gastvrijheid of hoe je inspeelt op generatie Y. Dit en meer vind je allemaal in het nieuwe Foodyard Magazine. Foodyard Magazine #5 gaat over bijblijven in een veranderende wereld. Want we zeggen wel ‘future-proof’, maar de toekomst is dichterbij dan je denkt.

Ook wij - de redactie van het Foodyard magazine - hebben ons afgevraagd: in hoeverre zijn wij nog toekomstbestendig? Een lang verhaal kort: Foodyard Magazine gaat door, maar in een andere hoedanigheid. Hoe dat er precies uit komt te zien? Dat zie je volgend jaar. Abonneer je op het magazine, dan ben je als eerste op de hoogte. Heb je voor nu een tip voor ons of een onderwerp dat je uitgediept wilt zien? Laat het ons weten via: redactie@foodyard.nl.

Veel kijk-, lees- en luisterplezier!



 Hoofdredacteur & Community Manager

Vivian Bruinsma