Een revolutie wordt op gang gebracht door lefhebbers en visionairen. In het horecavak is het niet anders. Maar waar het aanpassen van de menukaart voor de een al een grote verandering is, spreekt de ander pas van een revolutie als het hele concept wordt omgegooid. Sommigen vallen op omdat ze zichzelf steeds opnieuw uitvinden, waar anderen juist scoren met een klassiek concept dat tijdloos is. Zo zie je maar dat veranderen geen doel op zich is, maar dat het wel belangrijk is om bewust te kiezen (van concept tot ingrediënt) en te focussen op hetgeen je voor ogen hebt.
Net als bij Hi Chef brengen we jou via Foodyard Magazine in contact met de verschillende visies van vakgenoten, om je op nieuwe – misschien wel revolutionaire – ideeën te brengen. De derde editie van Foodyard Magazine neemt je mee in de ontwikkelingen van nu en morgen, zoals de opkomst van de bezorgmaaltijd en de keuken van de toekomst. Maar het maken van dit nummer heeft ons ook doen beseffen dat het horecavak in de basis altijd zal blijven draaien om connectie en gastvrijheid. Want in een wereld vol verandering voelt back to basic juist heel comfortabel en luxueus. Zo weet ook Jan Sobecki, die inspiratie vindt tussen de kruiden en planten in zijn eigen moestuin. Veel lees-, kijk- en luisterplezier!
Foodyard Magazine brengt je in contact met de verschillende visies van vakgenoten, om je op nieuwe - misschien wel revolutionaire - ideeën te brengen.
Vivian Bruinsma
Hoofdredacteur & Community Manager
Foodyard is door Bidfood in het leven geroepen om horecaprofessionals succesvoller te maken. Het is ons doel om beweging en vooruitgang te stimuleren. Omdat inspiratie en kennis uitwisselen daarbij ontzettend belangrijk is, lanceerden we begin oktober het vernieuwde Foodyard.nl. Vertrouwde elementen zijn gebleven, zoals Sessions, het Blog en Academy, maar we hebben ook nieuwe elementen toegevoegd.
Zo is er nu Hi Chef: een livestream die elke maand wordt uitgezonden vanuit de keuken van een spraakmakende chef. Jan Smink trapte af en liet zien hoe hij 3D printers inzet bij de bereiding van gerechten. (Jan siert ook onze cover. Ontdek zijn verhaal verderop in deze editie.) Uniek aan Hi Chef is dat de vragen die je tijdens de uitzending stelt, door de chef live beantwoord worden. Zo kun je vanuit je eigen keuken of luie stoel de interactie aangaan met een vakgenoot.
Een revolutie wordt op gang gebracht door lefhebbers en visionairen. In het horecavak is het niet anders. Maar waar het aanpassen van de menukaart voor de een al een grote verandering is, spreekt de ander pas van een revolutie als het hele concept wordt omgegooid. Sommigen vallen op omdat ze zichzelf steeds opnieuw uitvinden, waar anderen juist scoren met een klassiek concept dat tijdloos is. Zo zie je maar dat veranderen geen doel op zich is, maar dat het wel belangrijk is om bewust te kiezen (van concept tot ingrediënt) en te focussen op hetgeen je voor ogen hebt.
Foodyard is door Bidfood in het leven geroepen om horecaprofessionals succesvoller te maken. Het is ons doel om beweging en vooruitgang te stimuleren. Omdat inspiratie en kennis uitwisselen daarbij ontzettend belangrijk is, lanceerden we begin oktober het vernieuwde Foodyard.nl. Vertrouwde elementen zijn gebleven, zoals Sessions, het Blog en Academy, maar we hebben ook nieuwe elementen toegevoegd.
Foodyard Magazine brengt je in contact met de verschillende visies van vakgenoten, om je op nieuwe - misschien wel revolutionaire - ideeën te brengen.
Net als bij Hi Chef brengen we jou via Foodyard Magazine in contact met de verschillende visies van vakgenoten, om je op nieuwe – misschien wel revolutionaire – ideeën te brengen. De derde editie van Foodyard Magazine neemt je mee in de ontwikkelingen van nu en morgen, zoals de opkomst van de bezorgmaaltijd en de keuken van de toekomst. Maar het maken van dit nummer heeft ons ook doen beseffen dat het horecavak in de basis altijd zal blijven draaien om connectie en gastvrijheid. Want in een wereld vol verandering voelt back to basic juist heel comfortabel en luxueus. Zo weet ook Jan Sobecki, die inspiratie vindt tussen de kruiden en planten in zijn eigen moestuin. Veel lees-, kijk- en luisterplezier!
Vivian Bruinsma
Hoofdredacteur & Community Manager
Zo is er nu Hi Chef: een livestream die elke maand wordt uitgezonden vanuit de keuken van een spraakmakende chef. Jan Smink trapte af en liet zien hoe hij 3D printers inzet bij de bereiding van gerechten. (Jan siert ook onze cover. Ontdek zijn verhaal verderop in deze editie.) Uniek aan Hi Chef is dat de vragen die je tijdens de uitzending stelt, door de chef live beantwoord worden. Zo kun je vanuit je eigen keuken of luie stoel de interactie aangaan met een vakgenoot.