Jan Sobecki voelt zich als een kind in een snoepwinkel als hij door zijn eigen moestuin loopt. Maar het hebben van een moestuin is alles behalve kinderspel. “Het is behoorlijk complex”, vertelt Jan. “Je hebt er veel tijd, energie en kennis voor nodig.” Toch levert zijn moestuin Jan ook veel op: “Het grootste applaus krijg ik voor gerechten die vegetarisch zijn.” In de eerste aflevering van de Foodyard mini-docu vertelt Jan hoe je een moestuin rendabel maakt, wat zijn tuin hem als chef oplevert en wat zijn interpretatie is van een groentegerecht.
In de volgende editie van Foodyard magazine gaat de mini-docu met Jan Sobecki verder. Meld je aan voor e-mail updates van Foodyard en bekijk als eerste de volgende aflevering waarin Jan vertelt over zijn signatuur en visie.
Meer afleveringen
NIEUW
Driedelige mini-docu met topchef Jan Sobecki van restaurant Tribeca**
in Foodyard Magazine
Jan Sobecki voelt zich als een kind in een snoepwinkel als hij door zijn eigen moestuin loopt. Maar het hebben van een moestuin is alles behalve kinderspel. “Het is behoorlijk complex”, vertelt Jan. “Je hebt er veel tijd, energie en kennis voor nodig.” Toch levert zijn moestuin Jan ook veel op: “Het grootste applaus krijg ik voor gerechten die vegetarisch zijn.” In de eerste aflevering van de Foodyard mini-docu vertelt Jan hoe je een moestuin rendabel maakt, wat zijn tuin hem als chef oplevert en wat zijn interpretatie is van een groentegerecht.
Meer afleveringen
In de volgende editie van Foodyard magazine gaat de mini-docu met Jan Sobecki verder. Meld je aan voor e-mail updates van Foodyard en bekijk als eerste de volgende aflevering waarin Jan vertelt over zijn signatuur en visie.
NIEUW
in Foodyard Magazine
Driedelige mini-docu met topchef Jan Sobecki van restaurant Tribeca**