Wanneer je koffie combineert met een bijpassend dessert of friandise, komen smaken tot leven.
Serveer na het diner koffie of espresso met een dessert of stukje patisserie dat het smaakprofiel van de koffiebonen complementeert. Maurits van der Vooren, chef-patissier, geeft een treffend voorbeeld. “Het smaakpalet van Piazza D’Oro Forza espressobonen is rijk, met tonen van chocolade, fudge en macadamianoten. Ik maak een chocoladereep met elementen waarin die smaken steeds weer terugkomen. Serveer als een rijke friandise, of met een quenelle ijs als dessert.”
Meer inspiratie?
foodyard + Piazza D'oro
Wanneer je koffie combineert met een bijpassend dessert of friandise, komen smaken tot leven.
Serveer na het diner koffie of espresso met een dessert of stukje patisserie dat het smaakprofiel van de koffiebonen complementeert. Maurits van der Vooren, chef-patissier, geeft een treffend voorbeeld. “Het smaakpalet van Piazza D’Oro Forza espressobonen is rijk, met tonen van chocolade, fudge en macadamianoten. Ik maak een chocoladereep met elementen waarin die smaken steeds weer terugkomen. Serveer als een rijke friandise, of met een quenelle ijs als dessert.”
Meer inspiratie?
foodyard + Piazza D'oro