*/1
De winst zit in de voorbereiding

We willen allemaal dat onze gasten tevreden de deur uitlopen na een avond uit eten. Hoe borg je de kwaliteit van gerechten, wanneer je in de keuken handen tekort komt? De oplossing zit hem in slimme inkoop en een strakke voorbereiding. En daar helpen we u graag bij. Maak kennis met Ready to Plate, de nieuwe mise-en-place productlijn van Bidfood. Een toegewijd en professioneel team van chefs bereidt mise-en-place producten en beschrijft een heldere bereidingswijze, waardoor veel tijd in de keuken wordt bespaard. Het serveren van een verrassend, smaakvol gerecht wordt hiermee een peulenschil.

Foodyard + ready to plate

Ready to Plate
Ready to Plate
De winst zit in de voorbereiding

We willen allemaal dat onze gasten tevreden de deur uitlopen na een avond uit eten. Hoe borg je de kwaliteit van gerechten, wanneer je in de keuken handen tekort komt? De oplossing zit hem in slimme inkoop en een strakke voorbereiding. En daar helpen we u graag bij. Maak kennis met Ready to Plate, de nieuwe mise-en-place productlijn van Bidfood. Een toegewijd en professioneel team van chefs bereidt mise-en-place producten en beschrijft een heldere bereidingswijze, waardoor veel tijd in de keuken wordt bespaard. Het serveren van een verrassend, smaakvol gerecht wordt hiermee een peulenschil.

Foodyard + ready to plate

Met de producten van Ready to Plate komt er minder druk te staan op het keukenpersoneel. De voorbereide producten met restauratieve kwaliteit kunnen in een aantal minuten doorgegeven worden.

Minder stress

Wie er ook in de keuken staat, met Ready to Plate komt er telkens dezelfde hoogwaardige kwaliteit uit de keuken.

Constante kwaliteit

U besteedt veel minder arbeidsuren doordat u geen mise-en-place meer hoeft te doen. De snelle bereidingen zorgen ook voor een snelle doorgifte en met 1 persoon, gecombineerd met slimme apparatuur, kunt u tot wel 100 couverts per uur uitgeven.

Minder arbeidsuren

Alles komt geportioneerd en in kleine hoeveelheden binnen. Geen waste meer, of grote voorraden in uw magazijn wat zorgt voor problemen.

Minder waste

De stappen voor de bereiding van een gerecht zijn eenvoudig. Wij trainen uw keukenteam ook graag op het gebruik van de apparatuur, producten of opmaken van borden. Ook kunnen we de apparatuur slim vooraf instellen, waardoor uw complete menukaart ingeladen staat.

Simpele bereiding

De stappen voor de bereiding van een gerecht zijn eenvoudig. Wij trainen uw keukenteam ook graag op het gebruik van de apparatuur, producten of opmaken van borden. Ook kunnen we de apparatuur slim vooraf instellen, waardoor uw complete menukaart ingeladen staat.

Meer aandacht voor uw gast